U bent particulier…

Stankonderzoek

Ruikt u regelmatig of continu een vieze lucht in of rond uw huis? Komen er kleine vliegjes vanuit uw kruipruimte? Rioolproblemen zijn vaak de boosdoener. De gevolgen kunnen leiden tot hoofdpijnklachten of erger. Neem daarom contact op met Rioolmonteur. Met uitstel loopt u het risico op grotere problemen en hogere herstelkosten.

Neem contact op voor een gratis visuele inspectie

Oorzaken van stankoverlast

Stankoverlast ontstaat door rioolwater dat wegloopt door openingen in uw afvoer of door rioolgassen die ontsnappen. Dit laatste gebeurt bijvoorbeeld in geval van lekke verbindingen of als er problemen zijn met de ontluchting van uw afvoer. Op basis van uw bevindingen loopt Rioolmonteur.nl alle opties voor u na.

Camera- en rookinspectie

Is het niet duidelijk waar de stank precies vandaan komt? Dan gebruikt Rioolmonteur speciale inspectieapparatuur om de oorzaak op te sporen. Met een kleine camera zoeken we naar breuken en scheurtjes in uw buizen waar lucht, vocht en rioolvliegjes door kunnen ontsnappen. Door rook in uw afvoer te persen zijn we in staat om zelfs de kleinste oneffenheden te lokaliseren.

Beelden als bewijsmateriaal

Beeldmateriaal van uw camera-inspectie stellen wij op verzoek ter beschikking voor uw verzekering of om verborgen gebreken aan te tonen.