U bent ondernemer…

Horeca

Stankoverlast en andere rioolproblemen

Als horecaondernemer wilt u een fijne beleving voor uw gasten creëren. Rioolproblemen in uw café of restaurant wilt u dan ook zo snel mogelijk oplossen. Ruikt u bijvoorbeeld een penetrante geur die u niet kunt thuisbrengen? Neem dan contact op met Rioolmonteur.

Voordelen van Rioolmonteur

  • Een visuele inspectie is gratis en vrijblijvend
  • Voor het opstellen van een offerte betaalt u geen kosten
  • Afspraken plannen we op een moment dat het u het beste uitkomt
  • Wij dragen nette bedrijfskleding en werken zorgvuldig
  • U heeft altijd 1 vaste contactpersoon

Camera- en rookinspectie

Is het niet duidelijk waar de stank precies vandaan komt? Dan gebruikt Rioolmonteur speciale inspectieapparatuur om de oorzaak op te sporen. Met een kleine rioolcamera zoeken we naar breuken en scheurtjes in uw leidingen. Door rook in uw rioleringsbuizen te persen zijn we in staat om zelfs de kleinste oneffenheden te lokaliseren.

Meer weten over stankonderzoek? Klik dan hier.

Plaatsing en onderhoud van vetputten

Wilt u een nieuwe vetput laten plaatsen? Op basis van milieu-eisen en uw verbruik adviseren wij en verzorgen wij voor u de levering en installatie. Ook het onderhoud aan uw vetput kunnen wij voor u verzorgen. Wij komen dan 3 à 4 keer per jaar bij u langs om uw vetput leeg te zuigen en de gehele voorziening te reinigen. Afspraken hierover leggen we voor u vast in een onderhoudscontract.

RVS-lijngoten en schrobputten

Naast vetputten bent u bij Rioolmonteur ook aan het juiste adres voor het plaatsen van RVS-lijngoten en schrobputten. Uw spoelmachines voorzien wij verder van hittebestendige leidingen.

Gratis visuele inspectie

Heeft u last van stank, lekkages of verstoppingen? Bij Rioolmonteur.nl is een visuele inspectie gratis en vrijblijvend.

Neem contact op voor een visuele inspectie