U bent particulier…

U heeft een verstopping! Rioolmonteur is u graag van dienst!

Uw toilet wilt u normaal kunnen gebruiken. Net zoals uw douche, wastafel en keukengootsteen. Blijft het water staan of loopt het steeds langzamer weg? Wilt u hulp van een vakman? Neem dan contact op met Rioolmonteur.nl om uw afvoer te laten ontstoppen. Wij doen er alles aan om nog hetzelfde dagdeel ter plekke te zijn om uw problemen te verhelpen.

Neem contact op met Rioolmonteur

Nauwkeurig te werk

Bij Rioolmonteur proberen we uw verstopping zoveel mogelijk van binnenuit te verhelpen. Wanneer dit niet mogelijk is zijn we zorgvuldig met het toegankelijk maken van buizen en leidingen. Zit de verstopping in een buis die moeilijk toegankelijk is? Dan gebruiken we speciale detectieapparatuur om de locatie van de verstopping exact te bepalen. Dit voorkomt onnodig graaf- en breekwerk.

Laat uw leiding ook reinigen

Wilt u voor langere tijd van uw verstoppingsproblemen af zijn? Dan raden wij aan om uw leidingen ook te laten reinigen. Afhankelijk van de diameter en de conditie van uw afvoerbuizen gebruiken we hiervoor een veer- of hogedruksysteem. In sommige situaties plaatsen wij een ontstoppingsstukje op uw leiding waardoor we bij eventuele nieuwe problemen eenvoudig toegang krijgen.

Afvoerproblemen herkennen

Problemen met de doorstroming van uw afvoer herkent u niet alleen aan een acute verstopping. Merkt u bijvoorbeeld dat er tijdens het gebruik van de wastafel water omhoog komt in de douche? Of hoort u een borrelend geluid bij het weglopen van uw kraanwater? Het zijn allemaal signalen dat uw waterafvoer niet goed functioneert.

Voorkomen is beter dan genezen

Vertrouw op Rioolmonteur in bij acute verstoppingen. Schakel ons ook in als u om andere redenen twijfels heeft over het functioneren van uw afvoer. Voorkomen is beter (en goedkoper) dan genezen.