U bent ondernemer…

Stankondezoek

Stankoverlast door rioolproblemen kan uw woon- en werkplezier behoorlijk in de weg staan. En het is ook nog eens gevaarlijk voor uw gezondheid. Het kan leiden tot hoofdpijnklachten of erger. Reden genoeg om de oorzaak snel te laten verhelpen.

Visuele inspectie

Stankonderzoek is een van de specialiteiten van Rioolmonteur. Neem contact met ons op voor een visuele inspectie en advies. Dit is gratis en vrijblijvend. Zijn er vervolgwerkzaamheden nodig? Dan ontvangt u van ons een duidelijke offerte.

Camera- en rookinspectie

Is het niet duidelijk waar de stank vandaan komt? Dan maken wij gebruik van een rioolcamera om scheurtjes en andere oneffenheden te lokaliseren. Het beeldmateriaal stellen we op uw verzoek ter beschikking. Naast onderzoek met camera’s voeren we ook rookinspecties voor u uit. Hiermee komen zelfs de kleinste beschadigingen aan het licht.

Oorzaken van stankoverlast

Stankoverlast ontstaat door rioolwater dat wegloopt door openingen in uw afvoer of door rioolgassen die ontsnappen. Dit laatste gebeurt bijvoorbeeld in geval van lekke verbindingen of als er problemen zijn met de ontluchting van uw afvoer. Op basis van uw bevindingen loopt Rioolmonteur alle opties voor u na.

Rioolproblemen herkennen

Bij stankoverlast door rioolproblemen kunt u continu of bij vlagen een vieze geur ruiken. Ook de aanwezigheid van rioolvliegjes duidt op problemen met uw waterafvoer.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u duidelijkheid over de oorzaak en een goede oplossing?

Neem contact op met Rioolmonteur voor een gratis visuele inspectie.