U bent ondernemer…

Vereniging van Eigenaren

Vertrouwde partner bij rioolproblemen

Bent u verantwoordelijk voor het VvE-beheer van een huizenblok of appartementencomplex? Wie belt u in geval van rioolproblemen? Snel handelen en duidelijkheid over de aard van de problemen zijn voor u belangrijk. Vertrouw daarom op de aanpak van Rioolmonteur.

Voordelen van Rioolmonteur

  • Vaste monteur en contactpersoon
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Goed onderbouwde conclusies (inclusief beeldmateriaal)
  • Duidelijkheid over uitgevoerde werkzaamheden en vervolgtraject
  • Snelle en goede afhandeling

Service- en onderhoudscontracten voor VvE’s

Wilt u zelf de regie houden als het om werkzaamheden rond uw afvoersystemen gaat? Maak dan afspraken met Rioolmonteur voor het verhelpen van al uw verstoppingen en lekkages. Ook voeren wij (preventieve) inspecties en onderzoek voor u uit.

Op basis van onze rapportages bent u in staat om een goede uitsplitsing te maken van de kosten voor uw VvE en individuele bewoners.

Standleidingen controleren en reinigen

Verstopte standleidingen in appartementencomplexen betekenen veel overlast voor de bewoners en een grote kostenpost voor uw VvE. Problemen ontstaan vaak geleidelijk. Het risico is groter in complexen met een verouderd afvoersysteem. Gietijzeren leidingen bijvoorbeeld roesten langzaam weg. Neem het zekere voor het onzekere. Maak afspraken met Rioolmonteur over het onderhoud aan uw standleidingen.

Gratis visuele inspectie

Heeft u acute rioolproblemen? Dan zorgen wij dat uw bewoners snel van de overlast af zijn. Daarnaast voeren wij een visuele inspectie voor u uit. Hierbij controleren wij op hoofdpunten de conditie van uw afvoersystemen voor hemel- en afvalwater. Dit is altijd gratis en vrijblijvend. Twijfelt u over het functioneren van uw riolering? Ook dan komen wij graag bij u langs.

Stankonderzoek en inspecties

Hebben uw bewoners last van stankoverlast of lekkages? Wanneer onduidelijk is wat de locatie van de problemen is zetten wij speciale apparatuur in. Wij beschikken over een kleine rioolcamera waarmee we oneffenheden in kaart brengen. Het beeldmateriaal is altijd onderdeel van de rapportage die u ontvangt. Met een rookmachine vinden we zelfs de kleinste scheurtjes en kiertjes in uw riolering.

Vrijblijvende kennismaking

Bent u benieuwd hoe u de conditie van de riolering in uw panden op peil houdt?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.